Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile ilgili hatıra ve yorumlarınızı paylaşmak için tıklayınız.

2016 Yılı

MİTHAT ÖZKAN

2016-05-30
 Ad Soyad :   MİTHAT ÖZKAN
 Mezun Olduğu Bölüm :   İŞLETME-MUHASEBE
 Mezuniyet Yılı :   1982
 Yorum / Hatıra :

1980 aralık ayında 420.538 sosyal puanla önkayıt sistemiyle okula kabul edildim. Zorlu şartlar altında soba ile ısınarak, öğretim görevlilerinin İstanbuldaki üniversitelerden gelmeleri sebebiyle cumartesi-pazar eğitim öğretim görerek 1982 yılında mezun oldum. Dikey geçiş hakkı kazandığım için (mezun sayısının %10 u na girdiğim için-3 kişi) Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 3.sınıftan devam ettim. 1984 yılında mezun oldum. Üniversite mezuniyeti için TMYO benim için bir basamak olmuştur. Özellikle Tahir ve Aytekin Hocaların bu başarıda büyük katkıları olmuştur. Kendilerine en derin saygılarımı sunarım. tmyo nun zor şartardan geçerek bu günlere ulaşması beni gururlandırmıştır.Öğrencilere, eski mezunlara sevgilerimi sunuyorum.

Mithat Özkan
TMYO 1982 Mezunu

 

Mesaj 1

2016-04-06

Saygıdeğer Aytekin hocam  Atilla hocam ve Sinan hocam,

Tekirdağ Meslek Yüksek Okulu Makina Bölümünün 1993 yılı mezunlarından Makınusların müdüründen İzmirden sevgi ve selamlar.

Üniversitenin kuruluşunun 40.yılı anısına  eski mezunlarımızdan başarı öyküleri toplamak istediğinizi ilettiniz. Bizleri unutmayarak başarı hikayemizi yazmamızı istemesi bizi onurlandırdı. B.M.B. grubumuza bu isteğinizi ilettim.Sanırım arkadaşlarımda başarı  hikayelerini sizler ile paylaşacaktır. Mezuniyetimin üzerinden  25 yıl geçti ve biz BMB olarak bu yıl ANTALYA –BELEK LYKA WORD da 25 Mayıs- 29 Mayıs tarihlerinde olağan makinus toplantımızda biraraya geleceğiz. Sizleride bir buluşmamızda aramızda görmek bizleri mutlu eder. Görüşmek dileğiyle…